Information om Portugal

/Information om Portugal

Information om Portugal

Information om Portugal

Portugal er et af de mest besøgte feriemål i Europa, og er især populært hos danskere på grund af det fremragende vejr og spændende kultur.

Billig ferie i Portugal

Portugal rejser er det mest vestlige af alle lande på det europæiske fastland og Portugals kyst ved Atlanterhavet har i mange år tiltrukket rejsende, der gerne vil nyde “value for monney” for Portugal er faktisk det billigste Vesteuropæiske land at holde ferie i.

Noget for enhver smag

Uanset om du på den ferie i Portugal planlægger at slappe af på stranden, nyde nattelivet eller tage en vandretur, og måske lave stikprøver på lokale vingårde, Portugal har noget for enhver smag. Dette skyldes dels, det mangfoldige landskab langs den iberiske halvø, som betyder, at du kan kører fra bjergene ned til strandene i din lejebil på næsten ingen tid.

Golfferie i Portugal

Portugal tilhører i dag gruppen af de bedste golf-destinationer i verden, og mange mennesker kommer til Portugal for at spille golf. Den store turnering Portugal Open er en del af den europæiske PGA Golf Tour og finder sted i april måned på Quinta da Marinha Oitavos Golfe i Cascais.

By | marts 21st, 2017|Kommentarer lukket til Information om Portugal

About the Author: