Paradisstrande venter dig på Seychellerne

/Paradisstrande venter dig på Seychellerne

Paradisstrande venter dig på Seychellerne

Paradisstrande venter dig på Seychellerne

Kombiner Seychellernes fantastiske strande med ekstravagance og ørkensand i Dubai på denne rejse fra C&C Travel. 10 dages rejse til priser fra kun 12.490,-

Paradisstrand og 1001 nats eventyr

Rejsen starter i det Indiske Ocean i Seychellerne, hvor du bor på øen Mahé. Her kan du slappe af på de smukke strande, hvor der ifølge C&C Travel er fantastiske muligheder for at snorkle.

Du kan eventuelt også tage et par runder golf på en af de mange gode baner, eller udforske nationalparkerne på øen ved at følge en af de mange vandre- og cykelruter, eller besøge en af verdens mindste hovedstæder, Victoria.

Ægte storbyoplevelser venter dig dog også på den næste den af rejsen, hvor du skal videre til Dubai. Her kan du for eksempel opleve Burj Khalifa, verdens højeste bygning og Dubai Mall, et af de største indkøbscentre i verden. Det er dog ikke kun storby det hele. Benyt her også chancen for at tage på ørkeneventyr på kamel og i jeep.

I alt 10 dage med fly, alle transporter og 8 overnatninger med morgenmad inkluderet i prisen, som er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Find flere eksotiske rejser

Trænger du til en ferieoplevelse ud over det sædvanlige. I søgemaskinen her på siden kan du selv finde endnu flere gode tilbud fra en bred vifte af danske rejsebureauer til eksotiske rejsemål i hele verden.

By | februar 2nd, 2016|Kommentarer lukket til Paradisstrande venter dig på Seychellerne

About the Author: