Information om Palma de Mallorca

/Information om Palma de Mallorca

Information om Palma de Mallorca

Information om Palma de Mallorca

Palma de Mallorca er et ægte barn af Middelhavet. Livsrytmen i De baleariske Øers hovedstad er præget af den samme ro og sødme som de bølger, der slikker Palma de Mallorcas fundamenter.

De gamle gader i Palma de Mallorca er rige på gotisk arkitektur og minder fra maurernes tid. Som for eksempel, de underfulde arabiske bade med deres duft af vegetation og historie. Om San Francesc klostrets gotiske gårdsplads skrev en hyppigt besøgende Albert Camus: ”Hver dag forlod jeg stedet som løftet ud af mig selv, for en kort stund indviet i verdens uforgængelighed”. I San Francesc ligger også en af øens kendte sønner, middelalderens geniale mystiker, Ramón Llull, begravet.

Almoina torvet i Palma de Mallorca

Den monumentale del af Palma de Mallorca er koncentreret omkring Almoina torvet. Her ligger den imponerende katedral og maurernes strengt udseende Almudaina palads. Derimod bør man begive sig på opdagelse i de brolagte dyder i Puig de Sant Pere kvarteret, hvis man ønsker at opleve det folkelige Palma de Mallorca med dets atmosfære af gammel havneby.

Du kan også læse mere om Palma de Mallorca hos Spaniens turistbureau.

By | marts 21st, 2017|Kommentarer lukket til Information om Palma de Mallorca

About the Author: