Oplevelsesrig grupperejse i Indonesien

/Oplevelsesrig grupperejse i Indonesien

Oplevelsesrig grupperejse i Indonesien

Oplevelsesrig grupperejse i Indonesien

Backpackerrejse til Komodo, Flores, Lombok og Gili i Indonesien med enestående adventureoplevelser. Glæd dig til dage med dykning, surfing og bestigning af vulkaner. 5 ugers rejse fra kr. 22.990,-

Grupperejse for unge

Rejsebureauet Adventuredk har specialiseret sig i grupperejser for unge mellem 18-30 år. På denne rejse til Indonesien betyder det, at du rejser i en gruppe med 16 deltagere. Sammen skal I blandt meget andet på jagt efter de berømte Komodovaraner, tage dykkecertifikat i Komodo nationalparken, der ifølge Adventuredk er et af de bedste steder at dykke i verden. Glæd dig også til at opleve naturfænomenet Kelimutu med dens dybe vulkansøer, som har fantastiske farver.

Ugerne i Indonesien byder naturligvis også på rig lejlighed til at møde lokalbefolkningen, slappe af på stranden og feste med andre backpackere fra hele verden. Der er kort sagt tale om en rejse med masser af spændende oplevelser og chance for at danne nye venskaber.

Første afrejse 6. marts 2016. Pris fra kr. 22.990 som blandt andet inkluderer dykkercertifikat og lokal engelsktalende guide.

Find flere billige grupperejser

Er du på udkig efter en oplevelsesrig rejse? I søgemaskinen her på siden kan du selv finde endnu flere billige grupperejser til spændende rejsemål i hele verden.

By | september 22nd, 2015|Kommentarer lukket til Oplevelsesrig grupperejse i Indonesien

About the Author: