Oplevelsesrig familieferie i Canada

/Oplevelsesrig familieferie i Canada

Oplevelsesrig familieferie i Canada

Oplevelsesrig familieferie i Canada

Tag familien med på sommerferie i Canadas smukkeste hjørne for at opleve enestående natur og charmerende storby. 12 dages rejse fra Kr. 19.995,-

Vild natur og luksuriøse hoteller

I skal rejse rundt i British Columbia, den naturskønne provins der ligger helt ud til Stillehavet i det vestlige Canada, hvor naturen er enestående og befolkningen imødekommende.

Det er svært ikke at tabe sit hjerte til denne del af Cananda, hvor de betagende landskaber og den spektakulære natur rummer så mange unikke oplevelser. På denne rejse fra Discovery Travel kan I for eksempel glæde jer til at opleve hvaler, bjørne, ørne, ro i kajak, vandreture i regnskov og meget mere. I skal derudover selvfølgelig også besøge en af Nordamerikas smukkeste storbyer, Vancouver, som har en meget international atmosfære.

I bor på luksuriøse hoteller undervejs, som Discovery Travel har reserveret på forhånd. Derudover inkluderer rejsens pris blandt andet både en hvalsafari, en halvdags bjørnetur og 5 dages SUV-billeje.

Har I lyst til at bruge endnu mere tid på at udforske de mange seværdigheder i Canada, kan rejsen forlænges eller ændres efter ønske.

Find flere tilbud på rundrejser

En rundrejse er en god måde at opleve mere af et spændende rejsemål. I søgemaskinen her på siden kan du selv finde endnu flere tilbud på rundrejser i Canada og resten af verden.

By | november 17th, 2015|Kommentarer lukket til Oplevelsesrig familieferie i Canada

About the Author: