Oplevelsesrig busrejse til Nordkap og Lofoten

/Oplevelsesrig busrejse til Nordkap og Lofoten

Oplevelsesrig busrejse til Nordkap og Lofoten

Oplevelsesrig busrejse til Nordkap og Lofoten

Tag med Vitus Rejser på en oplevelsesrig busrejse til det højeste nord, Nordkap, med ophold på øgrupperne Lofoten og Vesterålen, samt god tid til nyde den bjergtagende norske vestkyst. 15 dage fra kun 14.495,-

En eventyrrejse til Nordkalotten

Målet for denne busrejse er Nordkap, men på vejen mod nord vil du blandt andet også besøge øgrupperne Lofoten og Vesterålen, som ifølge Vitus Rejser for mange vil være rejsens højdepunkt. Glæd dig også til mødet med lapperne/samerne og sejlturen med Hurtigruten gennem den betagende strækning gennem Raftsundet og Trollfjorden.

På denne ultimative sommerrejse starter I med at køre gennem Sverige og Finland, mens returrejsen fra Nordkap går ned langs den spektakulære norske vestkyst. Dette er ifølge Virus Rejser en rejse for dig, som ønsker tid til fordybelse, hygge og afslapning. Der overnattes hver nat på gode hoteller med halvpension (morgenmad og middag). Undervejs bliver der ifølge programmet også lejlighed til at smage på lokale delikatesser såsom røget hvalkød på Lofoten eller tykke pandekager med multebær-syltetøj i Finland.

Afrejser i juni og juli. 15 dage fra 14.495,-

Find flere tilbud på busrejser

Er du på udkig efter en billig busrejse i Norden eller et andet sted i verden? I søgemaskinen her på TravelForum kan du selv finde endnu flere billige busrejser.

Søgemaskinen indsamler aktuelle rejsetilbud fra en bred vifte af rejsebureauer, ligesom du kan finde billige flybilletter og hoteller.

By | januar 16th, 2015|Kommentarer lukket til Oplevelsesrig busrejse til Nordkap og Lofoten

About the Author: