Oplevelsesrig badeferie i Filippinerne – 21 dages rejse

/Oplevelsesrig badeferie i Filippinerne – 21 dages rejse

Oplevelsesrig badeferie i Filippinerne – 21 dages rejse

Oplevelsesrig badeferie i Filippinerne – 21 dages rejse

Tag med til Filippinerne og oplev hvorfor landet kaldes for “Verdens smukkeste øhav”. 21 dages rejse fra C&C Travel med afslapning på idylliske, hvide strande og masser af spændende seværdigheder fra 12.890,-

Verdens smukkeste øhav

Filippinerne har en særlig plads i programmet hos C&C Travel, da det var her rejsebureauet startede i sin tid. Det er da heller ikke svært at forstå, hvorfor Filippinerne er et af de rejsemål, som gæsterne ifølge rejsebureauet kommer gladest tilbage fra.

De mange skønne sandstrande med krystalblåt vand er sandsynligvis højdepunktet for de fleste besøgende, men der er også masser af muligheder for at opleve spændende kultur- og naturseværdigheder.

På den 21 dages rejse ‘Chocolate Hills, Jungleparadis & Verdens måske bedste strand’, som ifølge C&C Travel er den ultimative rejse til Filippinerne, inkluderer rejseplanen dage i Manila, Coco Beach, Boracay og på Bohol Island.

Her kan du se frem til afslappende dage ved vandet – blandt andet på stranden som flere gange blevet kåret som en af verdens bedste – samt spændende udflugtsmuligheder. Du bør for eksempel ikke gå glip af en tur til de enestående Chocolate Hills – et naturvidunder bestående af hundredevis af kuppelformede kalkstensbakker.

Der venter naturligvis også mange oplevelser under havoverfladen på dykker- eller snorkleture.

Fra 12.890,- inkl. alle fly, transporter og hoteller med morgenmad.

By | september 2nd, 2015|Kommentarer lukket til Oplevelsesrig badeferie i Filippinerne – 21 dages rejse

About the Author: