Oplev Thailand på kombineret rundrejse og badeferie

/Oplev Thailand på kombineret rundrejse og badeferie

Oplev Thailand på kombineret rundrejse og badeferie

Oplev Thailand på kombineret rundrejse og badeferie

Oplev seværdighederne i nogle af Thailands mest interessante byer efterfugt af afslapning på dejlige strande. 16 dages rejse fra InterTravel fra kr. 9.490

Bangkok, Chiang Mai og Badeferie

Din ferie starter med 3 dage i pulserende Bangkok. Her er dagene til fri disposition, og du vælger selv om tiden skal bruge på udforskning af seværdigheder eller på shop-amok i for eksempel de store varehuse på Siam Square.

Herefter fortsætter du til Nordthailands smukke hovedstad Chiang Mai. Her venter en hyggelig by med mere end 300 templer. Du har desuden ifølge InterTravel et godt udgangspunkt for trekkingture, elefantridning, bambusrafting og udflugter til bjerglandsbyer med de karakteristiske stammefolk.

Det hele sluttes af med en af Thailands badedestinationer, Hua Hin, Koh Samui, Phuket, Krabi eller Koh Chang, hvor 6 dejlige dage med ren afslapning venter.

16 dage fra kr. 9.490

Find billige badeferier i Thailand

Drømmer du om en oplevelsesrig og afslappende ferie i Thailand? Du kan selv finde mange flere gode tilbud fra en bred vifte af rejsebureauer til Thailand og mange andre eksotiske rejsemål.

By | juli 1st, 2016|Kommentarer lukket til Oplev Thailand på kombineret rundrejse og badeferie

About the Author: