Oplev New Zealand i dit eget tempo på kør-selv ferie

/Oplev New Zealand i dit eget tempo på kør-selv ferie

Oplev New Zealand i dit eget tempo på kør-selv ferie

Oplev New Zealand i dit eget tempo på kør-selv ferie

Tilbud på kør-selv ferie i New Zealand fra Risskov Travel Partner: 23 dage fra kr. 14.995 inklusiv fly og leje af bil. Du bestemmer selv om turen skal planlægges eller om du foretrækker at tage tingene som de kommer.

Kør-selv ferie i New Zealand

En kør-selv ferie giver dig den største grad af frihed og fleksibilitet til at udforske netop de seværdigheder i New Zealand, du synes lyder mest interessante. Der er nok at vælge imellem, da det bestemt ikke er uden grund, at New Zealand flere gange er kåret til verdens bedste rejseland.

Den unikke natur er for de fleste rejsende højdepunktet, men der venter dog også masser af spændende kulturelle oplevelser i “Kiwiernes land”. Det bedste tidspunkt at opleve alt dette på er om sommeren, som er vores vinter. Netop derfor har Risskov Travel Partner sikret sig pladser på en række afgange med Singapore Airlines i februar og marts, samt forhåndsreserveret et antal lejebiler.

Dette rejsetilbud giver dig mulighed for helt selv at udforske både nord- og sydøen. Det eneste der ligger fast er, at du lander i Auckland, hvor du har et par dage før du fortsætter i din bil, som så skal afleveres tre uger senere i Christchurch på Sydøen.

Afrejsedatoer med ledige pladser i skrivende stund: 10/2, 24/2 og 17/3. 23 dage fra kr. 14.995 v/2 voksne. Inklusiv fly t/r, 1. nat på hotel og 21 dages leje af bil med forsikringer og gebyr på envejsleje.

Find flere billige rejser til New Zealand

Er du på udkig efter en billig rejse til New Zealand med billeje? I søgemaskinen her på TravelForum, kan du nemt selv finde endnu flere gode tilbud på kør-selv ferier.

I søgemaskinen kan du både finde tilbud på pakkerejser, fly og hoteller.

By | december 19th, 2014|Kommentarer lukket til Oplev New Zealand i dit eget tempo på kør-selv ferie

About the Author: