Oplev et grønt New Zealand mens det er gråt herhjemme

/Oplev et grønt New Zealand mens det er gråt herhjemme

Oplev et grønt New Zealand mens det er gråt herhjemme

Oplev et grønt New Zealand mens det er gråt herhjemme

I Danmark er vinteren på vej, men i New Zealand bliver det snart sommer. New Zealand er et fremragende rejsemål det kommende halve år.

New Zealand er et fantastisk sted at tage på ferie. Landet har nogle af verdens mest spektakulære landskaber, som på os danskere virker nærmest eventyrlige.

Og så er det sommer i landet, mens vi herhjemme må klare os gennem den mørke vinter. Et par ugers ferie i New Zealand kan være en meget kærkommen pause fra den danske vinter.

En anden verden

New Zealand ligger så langt fra resten af verden, at dyre- og plantelivet på øen er helt enestående. Inden europæerne kom til, var her for eksempel slet ikke pattedyr.

Det betyder, at New Zealand kunne udvikle sin nu berømte nationalfugl, kiwien, som ikke kan flyve. Den havde simpelthen ingen naturlige fjender, og derfor var flyvning overflødig.

Og sådan er det med naturen i New Zealand. Den er helt sin egen – så anderledes at man valgte at optage eventyrfilmene Ringenes Herre her.

Og det er selvfølgeligt muligt at komme på rundvisninger i landskaberne med guides, der viser de samme områder, som man kunne se i de storslåede film.

Fjorden Milford Sound på Sydøen blev af digteren Rudyard Kipling udnævnt til verdens 8. vidunder. En seværdighed ud over det sædvanlige.

Dykning og ekstremsport

New Zealand er også landet for alle, der elsker aktiv ferier med masser af sport, udfordringer og adrenalin. Det var ikke mindst i New Zealand at Bungee Jumps for alvor vandt popularitet.

Paragliding og ballonflyvning er andre måder at kombinere sport og naturoplevelser på, så oplevelsen bliver uforglemmelig.

Men de fleste bliver på jorden, og vandring er også en glimrende måde at opleve landet på. Så får man det hele med i et behageligt tempo.

Havene omkring øerne giver med det klare vand de bedste betingelser for dykkeroplevelser i høj klasse – der er masser af liv under overfladen.

Hvis du ikke vil under vandet, kan du fra turistbåde opleve hvaler og delfiner, der boltrer sig og ikke synes at lade sig genere at gæsterne på vandet.

Auckland – en naturlig hovedstad

Selvom New Zealands hovedstad Auckland også er den største by i landet, føler man sig stadig tæt på naturen i den.

Auckland er omgivet af natur på alle leder og kanter, og selv inde i byen kan du finde en vulkan. Sådan er New Zealand – den storslåede natur er overalt.

By | oktober 21st, 2014|Kommentarer lukket til Oplev et grønt New Zealand mens det er gråt herhjemme

About the Author: