Oplev Australien med motorhome – fra kr. 17.295

/Oplev Australien med motorhome – fra kr. 17.295

Oplev Australien med motorhome – fra kr. 17.295

Oplev Australien med motorhome – fra kr. 17.295

Risskov Rejser har tilbud på rundrejser i Australien med motorhome. Tag for eksempel 18 dages ferie langs Great Ocean Road med start og afslutning i Melbourne fra kun kr. 17.295.

Ultimative frihed med et motorhome

På denne rundrejse i Australien, kan du blandt andet opleve Australiens smukkeste kystvej, Great Ocean Road. Dette er en af kontinentets mest kendte ruter, som vil føre dig forbi alt fra fantastiske strande, regnskove og charmerende kystbyer. I Grampians National Park kan du opleve Australiens enestående dyreliv på vandreture, og med 15 dage til rådighed i Australien er der tid til at udforske storbylivet i Adelaide med dens restauranter, butikker, brede boulevarder og smukke parker.

Perfekt til familie eller to par

Dit motorhome har ifølge Risskov Rejser to separate opholds/soveafdelinger og er derfor velegnet til en familie på fire eller to par. En ferie med et motorhome giver en høj grad af frihed til at lave afstikkere fra den planlagte rute og gribe de muligheder for spændende oplevelser, der næsten altid opstår undervejs.

Bestiller du senest d.31. januar, kan du få rejsen fra kr. 17.295 pr. person v/ 2 personer. Prisen inkluderer: fly t/r Melbourne, 2 overnatninger på hotel i Melbourne, 15 dages leje af motorhome.

By | januar 13th, 2017|Kommentarer lukket til Oplev Australien med motorhome – fra kr. 17.295

About the Author: