Nytårrejse til New York

/Nytårrejse til New York

Nytårrejse til New York

Nytårrejse til New York

Slår du til nu, kan du få et helt uforglemmeligt nytår i New York – byen der aldrig sover. Nytårsrejse til New York fra USAdventures.dk som inkluderer gratis adgang til 6 top attraktioner.

Nytår i New York

Hvis din næste nytårsaften skal være noget ud over det sædvanlige, har USAdventures.dk adskillige afrejser til det østlige USA i slutningen af julemåneden. Det er en chance for at opleve ikke blot de mange attraktioner i New York, men også de mange seværdigheder uden for The Big Apple.

På den 14-dages rejse ‘Nordøsts højdepunkter’ omfatter programmet for eksempel også Boston, amish-området i Pennsylvania og hovedstaden Washington D.C., før du slutter af i New York.

Der er masser at se og opleve i New York. Ifølge USAdventures.dk inkluderer din rejse et Citypass, som giver dig gratis adgang til 6 top attraktioner: Empire State Building Observatory, American Museum of Natural History, The Metropolitan Museum of Art, MoMA (Museum of Modern Art), Top of the Rock eller Guggenheim Museum samt Frihedsgudinden & Ellis Island Immigration Museum eller et Circle Line Sightseeing Cruise.

Rejser fra 16.095 kr.

Find flere billige rejser til USA

Er du på udkig efter den billigste rejse til USA? I søgemaskinen her på siden kan du selv finde flere gode tilbud på pakkerejser til New York og andre byer i USA.

Brug også søgemaskinen til at finde de bedste priser på hoteller og fly, hvis du foretrækker at sammensætte din rejse selv.

By | november 27th, 2015|Kommentarer lukket til Nytårrejse til New York

About the Author: