Nye apps gør rejseplanlægningen meget lettere

/Nye apps gør rejseplanlægningen meget lettere

Nye apps gør rejseplanlægningen meget lettere

Nye apps gør rejseplanlægningen meget lettere

Der kommer hele tiden nye apps frem, som gør det lettere at planlægge ferien.

Internettet er efterhånden det foretrukne værktøj, når rejsen skal planlægges.

Via nettet, browseren og de tusindvis af apps – der i virkeligheden ofte blot er et finpudset lag ovenpå internettet – kan man efterhånden skabe sig den perfekte og i hvert fald personlige ferie.

Services som AirBnB har for længst slået deres navn fast i den folkelige bevidsthed, og det har de store rejsesites også. En række apps har allerede opnået status som rejseklassikere. Men nu skal det handle om de allernyeste skud på stammen.

Bemærk, visse apps er så nye, at de stadig er i beta

Horizon – brug dit netværk når du rejser

Horizon er en smart app til IOS – altså iPhone – som integrerer med din facebook-konto. Når du skal ud at rejse, analyserer Horizon dit netværk af kontakter og dine kontakters kontakter i forhold til dit rejsemål.

På den måde formidler app’en en kontakt mellem dig og en “bekendt”, der bor i nærheden af det område, hvor du gerne vil på ferie. Så du for eksempel kan finde et sted at overnatte eller en lokal “guide”.

App’en fungerer altså på mange måder som en moderne netværksbaseret udgave af den legendariske internetside Couchsurfing, som allerede har ti år på bagen.

Vamo – hvis du er fan af byferie

App’en Vamo har specialiseret sig i byferier, hvor man rejser fra by til by og besøger mere end en by på en ferie. Med Vamo er det nemt at planlægge ruten mellem byerne med transport og app’en hjælper også med at finde overnatninger i byerne.

Når du først har planlagt en tur gennem Vamo, giver den intelligente app et samlet bud på en pris. Dermed kan du booke det hele på een gang, og så er det gjort. Man kan både lade app’en sammensætte hele pakken eller selv skifte elementer ud, hvis man foretrækker mere fleksibilitet.

Vamo kender de store byer temmelig godt og ved, hvornår de er gode at besøge, og den dækker allerede et bredt udsnit på trods af, at den er meget ny.

Det kan være svært at finde rundt i de mange apps til rejser – og endnu sværere at forudsige hvilke af de nye, der bliver hits. Heldigvis er de fleste apps gratis i deres grundudgave, så man kan prøve sig lidt frem.

Med en to-tre apps, der passer til dit behov, er du godt stillet og planlægningen af ferien bliver lettere – og måske også lidt sjovere.

By | februar 18th, 2015|Kommentarer lukket til Nye apps gør rejseplanlægningen meget lettere

About the Author: