Nyd livet på Costa del Sol – 8 dage med rejseleder

/Nyd livet på Costa del Sol – 8 dage med rejseleder

Nyd livet på Costa del Sol – 8 dage med rejseleder

Nyd livet på Costa del Sol – 8 dage med rejseleder

Tag med Vitus Rejser til Andalusien, hvor du skal bo på 4-stjernet hotel ved det azurblå Middelhav i en af Costa del Sols mest populære feriebyer, Fuengirola. 8 dages rejse med halvpension og udflugter med dansktalende rejseleder fra kun 4.995,-

Solskin og sandstrand

At Fuengirola sammen med resten af Costa del Sol er et populært rejsemål skyldes ifølge Vitus Rejser ikke mindst de 300 solskinsdage og kilometerlange sandstrande.

Ved at rejse på en årstid hvor temperaturen typisk ligger på behagelige 22-27 grader, har du på denne rejse optimale betingelser for både at nyde strandlivet og for at tage på spændende udflugter med spændende kulturoplevelser i nogle af Andalusiens mest spændende byer.

Glæd dig for eksempel til sammen med den danske rejseleder at udforske Picassos fødeby, Málaga, den smukke Ronda og en af de små traditionelle andalusiske hvide landsbyer. Der er ifølge Vitus Rejser også mulighed for at bestille ekstra udflugter til Granada og Alhambra.

Afrejse 1/9, 15/9 eller 13/10.

Find flere billige rejser til Costa del Sol

Trænger du til afslapning i sol og varme? I søgemaskinen her på TravelForum kan du selv finde endnu flere gode tilbud på rejser til Costa del Sol.

Søgemaskinen indsamler rejsetilbud fra en lang række danske rejsearrangører, så du nemt kan finde den billigste rejse.

By | juni 23rd, 2015|Kommentarer lukket til Nyd livet på Costa del Sol – 8 dage med rejseleder

About the Author: