Nyd foråret med rundrejse på Lissabonkysten

/Nyd foråret med rundrejse på Lissabonkysten

Nyd foråret med rundrejse på Lissabonkysten

Nyd foråret med rundrejse på Lissabonkysten

Nyd det lune forår i Portugal med en rejse fra Albatros Travel til Lissabonkysten, hvor du vil opleve smukke gyldne strande, fantastiske historiske og kulturelle seværdigheder i et behageligt tempo. 8 dages rundrejse med dansk rejseleder til 6.998,-

Lissabonkysten er kendt for sit behagelige klima og for en unik kombination af seværdigheder, storbypuls og afslapning. Alt dette vil du opleve på rundrejsen ‘Portugal for livsnydere’ fra Albatros Travel, hvor du har fast base på Hotel Londres i den eksklusive kystby Estoril, tæt på Lissabon.

Ifølge Albatros kan du se frem til en rundrejse, hvor der også er afsat tid til dine egne eventyr og afslapning. På de interessante udflugter med dansk rejseleder vil du blandt andet opleve den charmerende hovedstad Lissabon og den UNESCO-fredede by Sintra. Fridagene kan du for eksempel benytte til at spadsere ad den strandpromenade til den nærliggende kystby Cascais eller selv tage toget ind til Lissabon.

Prisen fra 6.998,- inkluderer blandt andet dansk rejseleder, fly t/r, udflugter og hotel.

Find flere billige rejser til Portugal

Portugal er rig på dejlige rejsemål, hvor du både finder smuk natur, kultur og seværdigheder. Er du på udkig efter en billig rejse i foråret eller en sommerferie, kan du finde endnu flere gode tilbud på rejser til Portugal i søgemaskinen her på TravelForum.

Søgemaskinen finder billige rundrejser fra en lang række danske rejsebureauer, ligesom du også kan bruge den til at finde de bedste priser på fly og hoteller i Portugal.

By | marts 7th, 2014|Kommentarer lukket til Nyd foråret med rundrejse på Lissabonkysten

About the Author: