Nyd efteråret med en storbyferie i Lissabon

/Nyd efteråret med en storbyferie i Lissabon

Nyd efteråret med en storbyferie i Lissabon

Nyd efteråret med en storbyferie i Lissabon

Sensommeren og efteråret er et godt tidspunkt til en storbyferie i en af Sydeuropas pulserende storbyer. Rejs for eksempel med Hideaways til Lissabon, Portugals hippe hovedstad, som har masser af sjæl og charme. 4 dage fra kr. 2.665

I centrum af Lissabon

På denne storbyferie skal du bo i hjertet af Lissabon bare 30 meter fra den eksklusive shoppinggade, Avenida da Liberdade.

Hotellet Porto Bay Liberdade, som ifølge Hideaways er kvalitetsbevidst uden at det bliver luksuriøst, slog dørene op sidste år. Her bor du med alle moderne faciliteter til rådighed i smukke historiske rammer i gamle bygninger.

Udover shoppingstrøget har du et ideelt udgangspunkt for at udforske Lissabons mange kulturelle tilbud og seværdigheder. Du er for eksempel ikke langt fra Bairro Alto, det mondæne ”boheme”-område, og Eduardo II-parken ved Marques de Pombal. Med nærmeste metrostation, Avenida, blot omkring 200 m væk ligger hele byen for dine fødder!

Priseksempel: 4 dage fra kr. 2.665 med afrejse 18/11/2016.

Find flere tilbud på storbyferier

Vil du forlænge sommeren eller eventuelt tage en pause fra vinteren, kan du selv finde endnu flere billige rejser til storbyer i Europa og resten af verden i søgemaskinen her på siden.

Mangler du ideer til rejsemål? Tag et kig i de mange destinationsbeskrivelser her på TravelForum.

By | august 16th, 2016|Kommentarer lukket til Nyd efteråret med en storbyferie i Lissabon

About the Author: