Ny rundrejse i Japan

/Ny rundrejse i Japan

Ny rundrejse i Japan

Ny rundrejse i Japan

Tag med 65-Ferie på eventyr i Japan. Ny rundrejse i det gamle kejserrige med dansk rejseleder som byder på mageløs skønhed, historie og kulturelle oplevelser i særklasse. 9 dage fra 15.795,-

Rundrejse med dansk rejseleder

65-Ferie giver dig chancen for at opleve Japan på en rundrejse på de bedste tidspunkter: enten i det blomstrende forår eller i september, når Japan er grønt. Uanset hvilken afrejsedato du vælger, kan du se frem til en rejse med masser af spændende oplevelser.

Denne nye rundrejse fra 65-Ferie vil blandt andet føre dig til hovedstaden Tokyo, hvor byen der aldrig sover byder på imponerende skyskrabere, gigantiske shoppingcentre, modehuse og gamle templer. I den velbevarede bjergby, Takayama, kan du til gengæld ifølge 65-Ferie glæde dig til at spadsere gennem San-no-machi gaden med de gamle traditionelle træbygninger, ligesom du i Kyoto finder et sandt skatkammer af kulturelle seværdigheder.

Denne rundrejse i Japan inkluderer udover dansktalende rejseleder blandt andet fly t/r, overnatninger og en række rundture samt besøg ved seværdigheder.

Find billige rundrejser online

En rundrejse med dansktalende rejseleder er et oplagt valg for dig, som ønsker at opleve mest muligt på din ferie. Så slipper du for at bekymre dig om de praktiske forberedelser, men skal blot nyde de mange nye indtryk.

I søgemaskinen her på TravelForum kan du selv finde endnu flere gode tilbud på rundrejser i Japan og mange andre lande.

By | juli 1st, 2014|Kommentarer lukket til Ny rundrejse i Japan

About the Author: