Ny rejse til Burma – oplev det rigtige Østen

/Ny rejse til Burma – oplev det rigtige Østen

Ny rejse til Burma – oplev det rigtige Østen

Ny rejse til Burma – oplev det rigtige Østen

Kipling Travel er klar med en ny spændende rejse i Burma, hvor du får mulighed for at opleve ”det rigtige Østen”, som den var engang. Priser fra 19.998,-

Oplev Kiplings Burma

Denne nye rejse er ifølge Kipling Travel din chance for at opleve det Burma, om hvilket Rudyard Kipling skrev: ”Dette er Burma, og det er ganske ulig noget andet land du kender”.

I skal blandt andet opleve de karakteristiske gyldne templer og orangeklædte munke i Yangon, besøge de gamle kongebyer udenfor Mandalay, og nyde solnedgangen fra den gamle teaktræsbro U Bein.

Glæd jer også til at drage på den smukke togrejse gennem bjergene til Hsipaw oppe i Shan staten. Her byder rejseprogrammet på vandreture langs rismarker og til omkring liggende landsbyer.

Der bliver også tid til at sejle ad Ayeyarwaddy floden til Bagan. Et fantastisk landskab kendt for at have mere end 2200 pagoder og templer fra omkring år 1100, som I udforsker på en cykeltur.

Den oplevelsesrige rejse sluttes af på Inlesøen, hvor I besøger de flydende landsbyer og grøntsagshaver, lokale markeder og møder Intha-folket, som i små kanoer fisker på søen.

Rejsen foregår med lokal engelsktalende guide (undtaget på fridage).

Det bedste tidspunkt at besøge Burma er ifølge Kipling Travel oktober til marts. På grund af det beskedne hoteludbud anbefales det at bestille sin rejse i god tid.

Find flere tilbud i søgemaskinen

Er du på udkig efter en anderledes rejseoplevelse? I søgemaskinen her på siden kan du selv finde endnu flere gode tilbud på rejser til spændende, eksotiske rejsemål i hele verden.

By | april 13th, 2016|Kommentarer lukket til Ny rejse til Burma – oplev det rigtige Østen

About the Author: