Ny direkte rute til Oakland ved San Francisco

/Ny direkte rute til Oakland ved San Francisco

Ny direkte rute til Oakland ved San Francisco

Ny direkte rute til Oakland ved San Francisco

Fra næste forår kan du flyve direkte til Oakland i Californien fra København med Norwegian, som åbner deres niende direkte rute fra Københavns Lufthavn til USA. Se her hvorfor Oakland er et godt udgangspunkt for en ferie i det vestligste USA.

Ny rute til gavn for Danmark

Når den nye Norwegian-rute til Oakland har første afgang 27. marts næste år, vil den ikke blot give danske ferierejsende og virksomheder endnu bedre forbindelse til den amerikanske vestkyst. Ruten forventes også at bringe flere amerikanere til Danmark.

Ifølge kommerciel direktør hos Københavns Lufthavn, Peter Krogsgaard, udgør amerikanerne således typisk mere end 40 procent af de rejsende på Norwegians ruter mellem USA og København. De amerikanske turister som kommer for at opleve Københavns gastronomi, design og seværdigheder, lægger mange penge.

”En analyse fra DAMVAD Analytics har påvist, at internationale flyruter skaber velstand i Danmark. En rute som denne fra Oakland til København vil give et samlet bidrag til Danmarks BNP på omkring 42 mio. kroner”, lyder det fra Peter Krogsgaard i en pressemeddelelse.

Udforsk San Francisco Bay Area fra Oakland

Selvom du kan nemt få lang tid til at gå med at gå på opdagelse i byen opkaldt efter de mange egetræer, er det især Oaklands beliggenhed, som gør den nye flyrute hertil interessant.

Oakland International Airport ligger således bare en halv times kørsel fra San Francisco, og er også et godt udgangspunkt for at besøge nogle af de mange andre byer og seværdigheder i det øvrige San Francisco Bay Area.

Trænger du til at strække benene lidt i grønne omgivelser efter den lange flyvetur, kan du for eksempel køre til Golden Gate Park, som ligger i den vestlige udkant af San Francisco. Fremme i parken kan du nyde en grøn oase med billedskønne omgivelser i form af søer, små haver og stier. Læg for eksempel vejen forbi den japanske te-have, som oprindeligt blev anlagt i 1894. Haven som er den ældste af sin slag i USA, er blevet omhyggeligt plejet i løbet af årene, og i dag er det nemt at føle sig hensat til Japan her.

Perfekt udgangspunkt for roadtrip

Vil du efter besøget videre nordpå, er det oplagt at benytte chancen for at køre over den berømte orange hængebro, Golden Gate Bridge. Mod nord kan du for eksempel udforske nogle af verdens mest berømte vinområder såsom Napa Valley og Sonoma.

Kører du derimod omkring 3 timer mod vest fra Oakland, kan du opleve et af verdens mest berømte naturområder, Yosemite National Park. Det er især vandfaldene som er kendte, men parken byder på alt fra dybe dale til kæmpe mammuttræer.

Lejer du en bil i lufthavnen er Oakland også et oplagt udgangspunkt for at tage på en klassisk roadtrip ad den ikoniske Highway One. Kør for eksempel mod syd til stranden i Santa Cruz og den spektakulære kystlinje i Monterey Bay og ved Big Sur.

Læs mere om seværdigheder i Californien

Norwegian flyver første gang fra København til Oakland den 28. marts 2017. Derefter vil der være to ugentlige afgange (tirsdag og lørdag).

By | september 8th, 2016|Kommentarer lukket til Ny direkte rute til Oakland ved San Francisco

About the Author: