Information om Nordamerika

/Information om Nordamerika

Information om Nordamerika

Information om Nordamerika

Store oplevelser venter i Nordamerika, bogstavligt talt, lige fra intenst byliv i USAs største by New York til vild natur i vidtstrakte ødemarker i Alaska og Canada.

I landeinddelingen her på TravelForum inkluderer Nordamerika landene Canada og USA. To lande som i omfang både kulturelt og geografisk er af imponerende omfang.

Masser at opleve i Nordamerika

Her findes storbyer som de fleste danskere kan nikke genkendende til, og som mange rejser til hvert år. New York i USA er med de faldende priser på flybilletter blevet et vældigt populært rejsemål, men også byer som Los Angeles og San Francisco på vestkysten tiltrækker mange turister hele året. Canadas storbyer byder også på mange seværdigheder, men landet er i ligeså høj grad kendt for dets utrolige smukke landskaber og uberørte natur.

Trods de store afstande i Nordamerika, er det ikke svært at kombinere by- og naturoplevelser på en rejse til USA eller Canada. Mange vælger således at flyve til en af de kendte byer, og efter nogle dage med billeje selv fortsætte til nærliggende naturparker.

Amerikansk venlighed

Kendetegnende for en rejse i Nordamerika er også den varme og imødekommenhed man oplever fra de lokale. Det er derfor nemt at begå sig som turist, og hjælpen er altid nær hvis man har brug for det.

Læs mere om seværdigheder og rejser til Nordamerika her på TravelForum, og se eventuelt om andre brugere har skrevet gode rejsetips.

By | marts 21st, 2017|Kommentarer lukket til Information om Nordamerika

About the Author: