New Zealand fra nord til syd – fra kun 23.580 kr.

/New Zealand fra nord til syd – fra kun 23.580 kr.

New Zealand fra nord til syd – fra kun 23.580 kr.

New Zealand fra nord til syd – fra kun 23.580 kr.

Oplev New Zealands mange højdepunkter på en ferie i egen bil, med tog gennem bjergpas og på krydstogt ved Milford Sound. Tilbud hos Kipling Travel på 23 dages rejse fra kun 23.580 kr.

New Zealand fra nord til syd

Denne bilferie i New Zealand er en chance for at opleve landets absolut største seværdigheder med tid til fordybelse og til at følge jeres eget tempo.

New Zealand er med rette især berømte for sin smukke natur, og på denne kør-selv ferie venter der jer da også mange storslåede naturoplevelser. Men glæd jer også til nye spændende kulturelle oplevelser for eksempel i mødet med den fascinerende maorikultur.

I starter jeres rejse i nord i Auckland, New Zealands største by, og herfra går turen mod syd til Christchurch. Undervejs skal I blandt andet på vandretur i Tongariro Nationalpark, opleve regnskov og gyldne sandstrande i Abel Tasman Nationalpark, køre i tog over det mægtige bjergpas Arthur’s Pass, besøg den fantastiske Franz Josef Glacier og på sejltur i sejltur i Milford Sound.

Daglig afrejse hos Kipling Travel fra kun 23.580 kr. som inkluderer blandt andet flyrejse t/r, 19 nætter på hotel i delt dobbeltværelse, 2 dage/1 nat Milford Sound krydstogt og billeje.

Find flere tilbud på rejser til New Zealand

En ferie med lejebil er den perfekte måde at opleve New Zealands nord- og sydø. Er I på udkig efter en billig rejse til New Zealand, kan I i søgemaskinen her på TravelForum finde endnu flere gode rejsetilbud.

By | oktober 9th, 2014|Kommentarer lukket til New Zealand fra nord til syd – fra kun 23.580 kr.

About the Author: