Information om New York

/Information om New York

Information om New York

Information om New York

New York er USA’s mest berømte by og består af 5 bydele – Manhattan, Bronx, Brooklyn, Queens og Staten Island, der hver især har sin egen karakter og charme.

USAs største by

Manhattan er den mest kendte og besøgte bydel i New York med talrige verdenskendte attraktioner og seværdigheder. Her kan du blandt meget andet se Empire State Building, Times Square, 5th Ave med fashionable boliger og eksklusiv shopping og slentre en tur i byens grønne åndehul, Central Park. Et stop ved Ground Zero, sejlturen ud til Frihedsgudinden og besøg på et par af de storslåede museer må også være på listen over det, du skal nå på en storbyferie i New York.

Et globalt centrum

på en store byer. Mange af verdens største virksomheder har hovedsæde i New York, ligesom man også finder FNs hovedkvarter her.

New Yorks befolkning er en af verdens mest kosmopolitiske byer med repræsentanter eller efterkommere af næsten alle Jordens folkeslag, som er kommet hertil for at tage del i New Yorks unikke energi og kultur.

Staten New York

Byen kaldes ofte for New York City, da New York også kan referere til staten, som byen er en del af.

Har man tid til det, er der også mange natur-seværdigheder uden for selve byen. Oplev for eksempel det storslåede Niagara Falls, eller besøg en af statens mere end 180 vingårde.

By | marts 21st, 2017|Kommentarer lukket til Information om New York

About the Author: