Natur og kultur i Peru

/Natur og kultur i Peru

Natur og kultur i Peru

Natur og kultur i Peru

Oplev regnskovens enestående dyreliv i Amazonas og højdepunkterne fra inkaernes rige på denne rejse til Peru med C&C Travel. 15 dages rejse fra 26.790,-

Inkaer og Amazonas

Din rundrejse i Peru starter i hovedstaden, Lima, ved Stillehavskysten, hvor du de første dage kan glæde dig til at opleve berømte paladser, smukke pladser og spændende museer. Ifølge C&C Travel bør du for eksempel ikke gå glip af Guldmuseet, Museo del Oro del Peru y Armas del Mundo, hvor du blandt andet kan se en enestående samling af inkaguld, mumier og en af verdens største våbensamlinger.

Benyt også chance for at prutte om priserne på det store håndværkermarked med salg af blandt andet tøj af alpakauld, tæpper og guldsmykker. Dagene kan du slutte af på en af byens mange hyggelige restauranter.

Efter de indledende oplevelsesrige dage i Lima går turen videre til junglen i Amazonas, hvor du skal bor midt i den frodige regnskov. På udflugter til lands og til vands får du mulighed for at opleve regnskovens rige dyreliv med alligatorer, sommerfugle, aber og papegøjer.

Næste punkt i rejseprogrammet er den smukke by Cuzco, en af de vigtigste inkabyer. Fordyb dig i byens unikke arkitektur, gamle kirker og kolonitidsbygninger. Efter et par dage fortsætter du til den lille hyggelige landsby Aguas Calientes, som er udgangspunktet for turen op til det imponerende Machu Picchu, den velbevarede inkaby. Rundrejsen afsluttes tilbage i Cuzco, hvor du kan bruge de sidste par dage på at gøre de sidste indkøb eller besøge de seværdigheder, du ikke nåede i første omgang.

Fra 26.790,- inklusiv blandt andet fly, transport, overnatninger og udflugter.

Flere tilbud på rundrejser

Er du på udkig efter en god pris på en rejse til Peru eller en andet spændende destination? I søgemaskinen her på siden kan du selv finde endnu flere billige kultur- og rundrejser til eksotiske destinationer i det meste af verden.

Du kan både finde færdige pakkerejser og priser på fly og hoteller, hvis du hellere selv vil sammensætte din ferie.

By | december 8th, 2016|Kommentarer lukket til Natur og kultur i Peru

About the Author: