Morgenmad med løverne og dykkerferie i Bounty land

/Morgenmad med løverne og dykkerferie i Bounty land

Morgenmad med løverne og dykkerferie i Bounty land

Morgenmad med løverne og dykkerferie i Bounty land

Elefanter og løver. Ørken og frodige flodbredder. Stolte Masaifolk som fra en anden tid og det travle liv i moderne storbyer. Bounty strand og sneklædte bjergtinder. Afrika byder på det hele, og med Team Benns er du sikret rejser af høj kvalitet tilrettelagt ud fra mange års erfaring.

The big five
Morgengryet sende sine gyldne stråler ud over sletten, hvor elefanter og flodheste sidde om side med gazeller og eksotiske fugle drikker ved vandhullet. Åndeløst holder I vejret, det er som om tiden står stille. Safari er en klassiker, hvor især Kenya samt Serengeti sletten i Tanzania byder på unikke natur- og dyreoplevelser med mulighed for at opleve ”the big five” helt tæt på.

Badeferie, ørkenliv og bjergbestigning
Selv om Afrika er kendt for sine Safarirejser har det store kontinent langt mere at byde på. Hvad med at kombinere safarituren i Kenya med en badeferie på Zanzibars hvide stande, hvor palmer og små hytter klæder stranden? Er I mere til den rå natur, kan en tur op til Kilimanjaros top udfordre selv de mest hårdføre. Eller måske er det nomadelivet i den røde Kalahari ørken, som skal udforskes? Team Benns tilbyder et væld af skræddersyede ture til Afrikas mange fantastiske muligheder. Det svære er at vælge.

Priserne er pr. forespørgsel, men det er altid billigst, jo tidligere I booker. Kontakt Team Benns for et godt tilbud.

By | oktober 7th, 2014|Kommentarer lukket til Morgenmad med løverne og dykkerferie i Bounty land

About the Author: