Information om Maldiverne

/Information om Maldiverne

Information om Maldiverne

Information om Maldiverne

Maldiverne er et sandt ø-paradis i det dybblå Indiske Ocean med sine fiskerige koralrev og kridhvide strande. Trænger man til at slappe af i palmernes skygge, eller opleve det eksotiske dyreliv under vandoverfladen er Maldiverne det perfekte rejsemål.

Øriget Maldiverne

Maldiverne udgøres af 26 atoller spredt i en nord-sydlig retning med i alt 1190 øer, hvoraf dog kun 200 er beboede og 97 er “ferieøer”.

Maldiverne er Asiens mindste land både i størrelse og indbygger antal (kanp 300.000), og med en gennemsnitlig højde over havet på kun 1,5 meter er det også et af verdens absolut lavest beliggende lande.

Fiskeri har traditionelt været og er stadig en af hovedindtægtskilderne på Maldiverne, men i nyere tid er turisme også blevet en af landets vigtigste indtægtskilder.

Ferie på Maldiverne

Maldiverne har et tropisk klima med temperaturer omkring 30oC hele året, og selvom der således ikke er noget dårligt tidspunkt at rejse til Maldiverne, er der dog større risiko for regn og blæst maj til november.

Mange kommer til Maldiverne for at nye det fantastiske dyreliv der udspiller sig under havets overflade på koralrevene, og dykningen er fremragende året rundt.

By | marts 21st, 2017|Kommentarer lukket til Information om Maldiverne

About the Author: