Information om Málaga

/Information om Málaga

Information om Málaga

Information om Málaga

Málaga bør man opleve fra toppen af Gibralfaro bjerget, fra de velbevarede mure på den gamle borg af fønikisk oprindelse, hvor man har en enestående udsigt over Málaga og dens misundelsesværdige beliggenhed ved en havbugt.

Ved bjergets fod ligger maurernes Alcazaba palads, hvis sale er et sandt museum for arabisk kunst.

Málagas perfekte mikroklima

Men Málagas største aktiv er det perfekte miniklima, som gør det muligt at ”leve på gaden” i størsteparten af årets måneder. Det er en mulighed, som indbyggerne i Solkystens hovedstad benytter i fuldt omgang. Folkelivet i Málaga er intenst, i den tropiske park ved havnen, i det gamle kvarter omkring Larios gaden, eller i forstaden El Palo, hvis strandpromenade er en parade af stemningsfulde fiskerestauranter og værtshuse. Det er fascinerende – og nemt – at lade sig opsluge af dette miljø i en åben og gæstfri by.

Det magiske Ronda i Málaga-provinsen

I Málaga-provinsens bjerge finder man det magiske Ronda, hvis symbol er den dristige bro over kløften mellem to bydele. Stedets historie kan man tænke sig til, når man hører indbyggerne omtale dette ingeniørmæssige vidunder fra det 18. århundrede som Den ny Bro. Den gamle ligger længere nede, og blev hygget af romerne.

Du kan også læse mere om Málaga hos Spaniens turistbureau.

By | marts 21st, 2017|Kommentarer lukket til Information om Málaga

About the Author: