Information om Madeira

/Information om Madeira

Information om Madeira

Information om Madeira

For de frygtløse sømænd, der deltog i Portugals store opdagelsesrejser, var øen Madeira et velsignet sted, en sikker havn, som var den første, de kom til, når de var på vej hjem.

Når man i dag nævner Madeira, vil de fleste tænke på de vine med tilsat spiritus, som har taget deres navn efter øen. Under denne overflade, vil man opdage et subtropisk paradis med ældgammel regnskov, grønne slugter og eventyrlige vandfald. Madeira er en ø, hvor man kan nyde de perfekte luksusferiesteder og alligevel føle sig som en opdagelsesrejsende.

Funchal – Madeiras hovedstad

Arkitekturelskere vil også føle sig hjemme på Madeira. Øens hovedstad Funchal er kendt som ”lille Lissabon” – og med god grund. Det imponerende Palácio de Sao Lourenco fra 1600-tallet kigger ned over havnen, mens storslåede avenuer med huse fra 1800-tallet dominerer byens centrum.

Mange enestående oplevelser på Madeira

Længere Inde på Madeira finder man de berømte trekantede huse i Santana malet i muntre farver, som er enestående for øen. Den berømte slædetur i Monte har henrykket besøgende i mere end 100 år. At fare af sted i høj fart i en kurveflettet træslæde er en oplevelse, man ikke må gå glip af, og de som fuldfører turen fortjener virkelig deres glade Madeira ved turens ende. Derudover er øens pileflettere også berømte. Især byen Camacha er hjemsted for de fineste kunsthåndværkere.

Den lille ø Porto Santo ligger nordøst for Madeira og er berømt for sin fantastiske 9 km lange sandstrand. Vandsportsentusiaster, hvad enten det gælder scuba-dykning, windsurfing eller sejlads, er her i deres rette element.

Endelig er der de fjerntliggende Savage Islands sydvest for Madeira, hvor der kun bor søløver og havfugle.

Læs mere om Madeira på Portugals turistkontors hjemmeside.

By | marts 21st, 2017|Kommentarer lukket til Information om Madeira

About the Author: