Lyse nætter i Trondheim – 5 dage fra 4.595,-

/Lyse nætter i Trondheim – 5 dage fra 4.595,-

Lyse nætter i Trondheim – 5 dage fra 4.595,-

Lyse nætter i Trondheim – 5 dage fra 4.595,-

Oplev de lyse nætter og den specielle stemning om sommeren i Norges gamle hovedstad, Trondheim. 5 dages rejse inklusiv fly, hotel og dansktalende rejseleder på hele rejsen.

Indbegrebet af Norge

Denne rejse er din chance for at opleve en af Nordens smukkeste byer. Trondheim er kendt som “træhusbyen” og er berømt for dens flotte, karakteristiske træhuse, som udgør den længste sammenhængende træhusbebyggelse i hele Norden.

I Trondheim skal du ifølge Vitus Rejser bo på hotel lige ved Nidaroskatedralen og tæt på bryggen og de hyggelige gader i den gamle bys centrum. Rejsens pris inkluderer udflugter og besøg ved nogle af byens største seværdigheder. Glæd dig for eksempel til at opleve den spektakulære Nidaroskatedral i selskab med en lokalguide og til udflugten til den idylliske mineby Røros, som er optaget på Unescos verdensarvsliste.

Der er naturligvis også afsat tid til du på egen hånd kan gå på opdagelse i Trondheim.

På denne rejse er der dansktalende rejsleder med, men ifølge Vitus Rejser er den lokale dialekt, trøndersk, til at forstå for danskere.

Første afrejse er 25/6 – 2015. Pris fra 4.595,- som inkluderer flyrejse fra Kastrup til Trondheim lufthavn med Norwegian.

Find flere billig rejser til Norge

Vil du bruge sommerferien på at udforske vores naboland mod nord, kan du selv finde endnu flere gode rejsetilbud i søgemaskinen her på siden.

Søgemaskinen indsamler de aktuelt billigste priser på rejser til Norge fra en lang række danske rejsebureauer, så du nemt kan finde den bedste pris på din drømmerejse.

By | marts 13th, 2015|Kommentarer lukket til Lyse nætter i Trondheim – 5 dage fra 4.595,-

About the Author: