Information om Luxembourg

/Information om Luxembourg

Information om Luxembourg

Information om Luxembourg

Luxembourg er et land, som er let at udforske, idet hovedstaden ikke er mere end en times kørsel fra de øvrige hjørner af landet. Luxembourgs eventyrlige karisma opvejer for den minimale størrelse, og besøgende vil blive forført af de frodige landskaber, med floder der væver sig igennem de maleriske landsbyer, der er at finde i landskabet.

Hovedstaden Luxembourg

Luxembourg by, hovedstaden for storhertugdømmet og den historiske fæstning, er let at udforske til fods. De fleste af byens seværdigheder er at finde på den sydlige side af den gamle by, og her finder man masser af naturskønne områder og fredelige parker. Den Gamle By i Luxembourg er centreret omkring to store fodgængerområder, Place d’Armes og Place Guillaume, og Luxembourgs moderne kommercielle centrum ligger mod syd på tværs af Pétrusse-dalen. Nogle af byens højdepunkter omfatter Bock; en klippe, som udgør hjørnestenen i den gamle fæstning, og de labyrintiske kasematterne samt Grand Ducal Palace.

Ardennerne – et populært turistmål i Luxembourg

Ardennerne mod nord er formentlig den mest spektakulære region i Luxembourg. Her finder man frodige dale, strømmende floder, grønne sletter og tårnede slotte, hvilket gør området til et udsøgt turistmål. Den mest tilgængelige by er Clervaux, som er bedst kendt for sin ridderborg samt et benediktinerkloster i den nærliggende skov.

Historisk charme i Luxembourg

Vianden er navnet på en lille landsby præget af en betagende charme fra det 9. århundrede. Her finder man et fantastisk slot med en central placering. Med bil kan man besøge mange mindre byer og interessante seværdigheder rundt omkring i Luxembourg, herunder Chemin de la Corniche, Citadelle du St. Esprit og Wiltz.

By | marts 21st, 2017|Kommentarer lukket til Information om Luxembourg

About the Author: