Luksusferie i Dubai – ferie for livsnydere

/Luksusferie i Dubai – ferie for livsnydere

Luksusferie i Dubai – ferie for livsnydere

Luksusferie i Dubai – ferie for livsnydere

Forkæl dig selv og en du holder af med en af Discovery Travel's luksusrejser til Dubai, hvor I kan se frem til royal service og uforglemmelige oplevelser. Rejs med stil fra 12.795,-

En gave til de kræsne

I Dubai skal I bo på resortet ‘One & Only Royal Mirage’, hvor I kan vælge mellem tre forskellige koncepter – og hoteller: The Palace, Arabian Court og Residence & Spa. Som navnene antyder venter der jer på alle tre hoteller en ferie i ekstravagant stil med afslapning ved forskellige pools eller på resortets private strande.

Resortet tilbyder derudover ifølge Discovery Travel en lang række faciliteter og aktiviteter såsom restauranter, barer, golf, tennis og forskellige former for vandsport (sejlture, kajak, windsurfing, fisketure). Dertil kommer muligheden for at arrangere forskellige udflugter med sightseeing og shopping i Dubai, der har et væld af forretninger med et stort udbud af kvalitets varer.

Disse luksusrejser inkluderer blandt andet fly København – Dubai t/r og 5 nætter i Palace Deluxe Room på One & Only Royal Mirage med halvpension.

6 dage fra kr. 12.795,-

Find flere tilbud på rejser til Dubai

Vil du også opleve den fascinerende ørkenby, Dubai? Eller er du blot på udkig efter et tilbud på en luksusferie? I søgemaskinen her på TravelForum.dk kan du nemt finde flere gode tilbud på rejser til Dubai og resten af verden.

Søgemaskinen indsamler aktuelle tilbud fra en lang række danske rejsebureauer, så du nemt kan finde den bedste pris på din drømmerejse.

By | september 25th, 2014|Kommentarer lukket til Luksusferie i Dubai – ferie for livsnydere

About the Author: