Lonely Planets bud på rejser og ferier i fremtiden

/Lonely Planets bud på rejser og ferier i fremtiden

Lonely Planets bud på rejser og ferier i fremtiden

Lonely Planets bud på rejser og ferier i fremtiden

I forbindelse med at 2014 er 100-året for kommerciel flyvning, kommer Lonely Planet med en række interessante forudsigelser om fremtidens ferier og rejser.

Lonely Planet er ikke hvem som helst. Navnet har i årtier været synonymt med stor viden og indsigt i verdens mange tusinde rejsemål. Så der bliver spidset ører, når de lægger ti forudsigelser vedrørende fremtidens rejser og ferier ud på nettet.

Vi har oversat forudsigelserne og deler dem videre her:

1. Rejser er en del af livet – ikke en luksus:

Opfattelsen af rejser som noget sjældent er ved at være forældet. Priserne falder fortsat, og for velhavende mennesker er rejser blevet en livsstil. En integreret del af dagligdagslivet. Sådan bliver det for stadigt flere.

2. Flere internationale festivaler:

Flere har fået øjnene op for de mange festivaler rundt om i verden. Særligt de meget originale og særprægede. Flere rejser i dag langt for at feste end nogensinde tidligere.

3. Der kommer igen klasse over flyveturen:

Efter en periode præget af discount mener Lonely Planet, at markedet igen er modent til luksus. Så flyvninger med mad forberedt af kendis-kokke, vin i topklasse ombord på flyene og så videre vil vinde indpas.

4. Lufthavne med luksus:

Lufthavne har længe været gabende kedelige, men flere lufthavne får grønne områder, kurbade og andre faciliteter, så tiden fremover ikke kommer til at føles lige så lang som i dag.

5. Hoteller med oplevelser:

Feriegæster forventer mere af opholdet, og hotellerne kommer fremover til at tilbyde mere end overnatning. Hoteller der er en del af den lokale kultur eller med gennemgribende temaer spås en stor fremtid.

6. Bæredygtige rejser:

Økoturisme og bæredygtige ferier vil der blive flere af i fremtiden, efterhånden som en ny generation som det naturligste i verden medtænker et grønt aspekt i deres rejseplanlægning.

7. Rejseplanlægning i håndfladen:

Synkroniserede apps på forskellige enheder og særligt smartphones vil vinde yderligere indpas i sammensætningen og planlægningen af fremtidens ferier og rejser.

8. Rejser Unplugged:

Men samtidig vil mange værdsætte ro og fred på selve rejsen mere. Nogle hoteller er begyndt at reklamere med, at de IKKE har WIFI. Ferie uden forstyrrende elementer er i fremmarch.

9. Fokus på lokal viden:

Flere vil rådføre sig med den lokale befolkning ude på rejsemålene, som altid vil have fingeren mere på pulsen end rejsebøgerne. Sjov forudsigelse fra et forlag, der udgiver rejsehåndbøger!

10. Flere virtuelle rejser:

Mange tager i dag på virtuel rejse på for eksempel Google Streetview, inden de tager afsted i virkeligheden. Det er med til at give inspiration og ændrer vores rejsemønstre markant.

By | september 29th, 2014|Kommentarer lukket til Lonely Planets bud på rejser og ferier i fremtiden

About the Author: