Information om Limassol

/Information om Limassol

Information om Limassol

Information om Limassol

Limassol på Cyperns sydkyst er øens anden største by målt på indbyggertal, som kan byde på en bred palette af oplevelser og seværdigheder. Her finder man bl.a. 16 km sandstrande, aktiviteter og begivenheder året rundt samt et aktivt natteliv. Men Limassol byder også på arkæologiske seværdigheder og spændende kulturelle oplevelser.

Limassol, som er øens største havneby, har en god beliggenhed i forhold til øens andre større byer, hvoraf de fleste kan nås i bil inden for 35 – 45 minutter. Ligeledes er der kun omkring 35 minutter til lufthavnene i både Larnaca og Paphos.

Arkæologiske seværdigheder ved Limassol

Limassol ligger mellem de to antikke bystater Amathus og Kourion, som er måske Cypern mest spektakulære arkæologiske seværdigheder. Effekter udgravet fra disse områder har fundet vej til nogle af verdens mest kendte museer.

Aktiviteter og seværdigheder i Limassol

Turismen er veludviklet i Limassol, og nattelivet er ligeledes varieret med et stort udvalg af tavernaer, diskotekter og klubber. I løbet af året er er arrangementer af forskellig karakter i Limassol, nyd f.eks. en sommerkoncert i græsk-romerske teater Kourion, eller lær om og smag på vin ved vinfestivalen i september.

Limassols gamle bydel med smalle gader og den gamle havn, er også et besøg værd. Det lokale marked som bruges af lokale fra nær og fjern, er også en oplagt mulighed for at opleve atmosfæren i byen.

Badeferie i Limassol

Limassols 14 blåflag-strande indbyder til mere end blot at nyde solen og badning, her findes gode muligheder for at give sig i kast med vandsport i alle afskygninger inklusiv dykning, snorkling, windsurfing, vandski og fiskeri.

Landlig idyl ved Limassol

Får man nok af aktiviteterne i Limassol, skal man ikke langt væk før man ved foden af Troodos-bjergene befinder sig i en helt anden udgave af Cypern. Her findes det traditionelle landlige Cypern, hvor det smukke landskab med vinmarker og gårde kan nydes i fulde drag og ro.

By | marts 21st, 2017|Kommentarer lukket til Information om Limassol

About the Author: