Information om Las Palmas de Gran Canaria

/Information om Las Palmas de Gran Canaria

Information om Las Palmas de Gran Canaria

Information om Las Palmas de Gran Canaria

Las Palmas de Gran Canaria er hovedstad for en af de største øer. I dag fremtræder byen en kende kaotisk efter den voldsomme vækst i kølvandet på 50’ernes turistmæssige opsving. Dog er Las Palmas de Gran Canarias historiske centrum ikke berørt af de kommercielle zoners tumult.

Den rolige del af Las Palmas

Vegueta-kvarteret ligger som en by i byen. De gamle huse, kirkerne og palæerne danner rammen om et roligt og behageligt miljø, der er imprægneret med Atlanterhavets lys og den friske havbrise. Kontrasten mellem de kalkede vægge og den mørke basaltsten, som er brugt til at dekorere facaderne, fremhæver det koloniale islæt. I Vegueta kvarteret finder man Las Palmas de Gran Canarias katedral, Columbus museet samt Centro Atlántico de Arte Moderne, et meget aktivt galleri for moderne kunst.

Livet uden for Las Palmas

Uden for Vegueta forvandler Las Palmas de Gran Canaria sig til en livlig by. Folkelivet folder sig ud i Triana gaden, i havnen og på byens strandpromenade, Las Canteras. To skyggefulde parker, San Telmo og Santa Catalina, er sande åndehuller på de hede sommerdage.

Du kan læse mere om Las Palmas de Gran Canaria hos Spaniens turistbureau.

By | marts 21st, 2017|Kommentarer lukket til Information om Las Palmas de Gran Canaria

About the Author: