Langtidsferie på Malta – få rabat på 800 kr

/Langtidsferie på Malta – få rabat på 800 kr

Langtidsferie på Malta – få rabat på 800 kr

Langtidsferie på Malta – få rabat på 800 kr

Sig farvel til dansk vinterkulde og goddag til det milde klima på Malta, som med masser af muligheder for spændende oplevelser er et perfekt vinterrejsemål. FolkeFerie giver lige nu rabat på langtidsferier.

Tilbud på langtidsferie på Malta

Når du rejser med FolkeFerie på en langtidsferie på Malta, bor du på Mellieha Holiday Centre. Her kan du nyde godt af en lang række faciliteter såsom restauranter, bar, supermarked, inden- og udendørs pool, spa og fitness.

Selv i vintermånederne kan du på Malta ifølge FolkeFerie opleve vejr, der minder om dansk sommervejr. Det er måske ikke vejr til at ligge på standen, men til gengæld perfekt til at udforske middelhavsøens mange spændende seværdigheder.

Udover mange aktivitetsmuligheder på feriecenteret er der således et væld af muligheder for at tage på udflugter, og selv på en langtidsferie vil du aldrig kede dig. Henvend dig eventuelt til en af de danske rejseledere for at få ideer til udflugtsmål.

Rejs 3, 4 eller 5 uger til Malta og spar 800 kr. pr. person.

Find flere billige langtidsferie online

Synes du ikke, at en almindelig ferie er nok til både at slappe ordentlig af og fordybe dig i dit rejsemål? Så er en langtidsferie et oplagt valg.

I rejsesøgemaskinen her på TravelForum kan du nemt finde billige langtidsferier på Malta og mange andre spændende rejsemål.

By | december 29th, 2014|Kommentarer lukket til Langtidsferie på Malta – få rabat på 800 kr

About the Author: