Langtidsferie på Algarvekysten i Portugal

/Langtidsferie på Algarvekysten i Portugal

Langtidsferie på Algarvekysten i Portugal

Langtidsferie på Algarvekysten i Portugal

Forkort vinteren med en langtidsferie under sydens sol. 65-Ferie har gode priser på langtidferier til blandt andet Algarvekysten, hvor du kan nyde smukke omgivelser og et mildt klima. 22 dage fra kun 7.850,-

Tag forskud på sommeren

Er du også træt af kulde og vintermørke? En rejse til Algarvekysten er en chance for at tage forskud på sommeren og slappe af i rolige og hyggelige omgivelser. Den sydlige del er med god grund Portugals mest populære rejsemål, og på denne langtidsferie skal du ifølge 65-Ferie bo på et resort i Portimão med en fantastisk beliggenhed med udsigt over det blå hav og med en lang sandstrand over for.

På en langtidsferie har du god tid til at komme helt ned i tempo og nyde den smukke natur og kultur i Algarve. Den 200 kilometer lange kyststrækning byder udover et væld af fine sandstrande således på et varieret landskab med klipper, fjorde, øer og laguner. Nærheden til havet betyder naturligvis også, at der er gode muligheder for en ferie med store kulinariske opleveser med alt godt fra havet på de mange restauranter.

Det er dog ikke kun kystbyerne på Algarvekysten, som er værd at udforske. Der er også masser af spændende udflugtsmuligheder inde i landet til idylliske, hvidkalkede landsbyer, naturområder og kulturhistoriske seværdigheder.

Der er afrejse 2/3 – 2014. Prisen inkluderer blandt andet fly København-Portugal t/r og 21 nætter på resort med morgenmad.

Find flere billige langtidsferier

Det solrige klima og de mange muligheder for spændende oplevelser gør Portugal til et oplagt mål for en langtidsferie. Brug søgmaskinen her på TravelForum, hvis du vil finde endnu flere gode tilbud på rejser til Algarvekysten eller andre rejsemål.

Søgemaskinen finder billige rejser fra en lang række danske rejsebureauer, og gør det nemt at vælge det tilbud, som passer til netop dine ønsker.

By | januar 21st, 2014|Kommentarer lukket til Langtidsferie på Algarvekysten i Portugal

About the Author: