Langtidsferie i Andalusien – 22 dage fra 8.495,-

/Langtidsferie i Andalusien – 22 dage fra 8.495,-

Langtidsferie i Andalusien – 22 dage fra 8.495,-

Langtidsferie i Andalusien – 22 dage fra 8.495,-

Nyd det en afslappende langtidsferie på den smukke spanske solkyst i Andalusien fra Vitus Rejser. 22 dage på 4-stjernet hotel fra kun 8.495,-

Langtidsferie i Andalusien med ekstra forkælelse

Vitus Rejser har udvalgt Fuengirola og Benalmádena, som mål for deres langtidsferier i Andalusien. En langtidsferie i disse charmerende byer byder både på spændende udflugter til et væld af seværdigheder og mulighed for at komme helt tæt på den spanske kultur.

Dertil kommer naturligvis, at du på en langtidsferie på Costa del Sol har god tid til blot at nyde det behagelige sydspanske klima, de lange strande og hotellet.

En tre ugers langtidsferie i Andaluisen med Vitus Rejser inkluderer halvpension og vin til maden samt udflugter til blandt andet Ronda og Picassos fødeby, Málaga, med dansk rejseleder.

Der er afrejser fra starten af oktober 2014 til marts 2015 til priser fra 8.495,-

Find flere billige langtidsferier

Ønsker du at forkorte den lange danske vinter med en langtidsferie i Spanien? I søgemaskinen her på TravelForum kan du selv finde endnu flere gode tilbud på lange ferier fra adskillige danske rejsebureauer.

Mangler du inspiration til vinterens rejsemål, kan du tage et kig i vores mange destinationsbeskrivelser. Du finder helt sikkert et rejsemål for dig.

By | august 29th, 2014|Kommentarer lukket til Langtidsferie i Andalusien – 22 dage fra 8.495,-

About the Author: