Kulturrejse til Kina, Tibet og Nepal

/Kulturrejse til Kina, Tibet og Nepal

Kulturrejse til Kina, Tibet og Nepal

Kulturrejse til Kina, Tibet og Nepal

Kipling Travel inviterer dig med på en enestående kulturrejser gennem Kina, det nordlige Tibet og Lhasa før I slutter af med at krydse Himalaya på vejen til Nepal og Kathmandu. 20 dage med dansk rejseleder, kr. 24.580,-

Den store Transtibetanske kulturrejse starter i Beijing med udflugter til blandt andet Den Himmelske Fredsplads, Den Forbudte By og Den Kinesiske Mur ligesom der også bliver tid til I på egen hånd kan udforske markeder og andre seværdigheder.

Med tog til Verdens tag

Fra Beijing forsætter kulturrejsen med Himmeltoget – verdens højest beliggende jernebane – til Lhasa i Tibet. Den 2 dages togrejse er en unik mulighed for at opleve det det tibetanske plateau på bedste vis og møde kineserne i deres hverdag.

I Lhasa kan du ifølge Kipling Travel glæde dig til at opleve seværdigheder som for eksempel Dalai Lamas tidligere vinterresidens Potala-paladset og Sera klostret.

Mount Everest basecamp

Efter nogle oplevelsesrige dage i Lhasa er næste punkt i programmet køreturen tværs over Himalaya på den berømte Friendship Highway. Undervejs vil I se klostre og nomadiske folk med flokke af yakokser, ligesom I besøger spændende byer med kulturelle seværdigheder i særklasse.

Der bliver blandt meget andet også tid et besøg i Mount Everest basecamp, før I køre det sidste stykke mod Kathmandu i Nepal. Kathmandu og omegn byder på overvældende mange seværdigheder, men Kipling Travel sørget for at sammensætte en buket af unikke seværdigheder, så I på de sidste dage af denne enestående kulturrejse oplever det bedste af Nepals hovedstad.

Se det fulde rejseprogram hos Kipling Travel, hvor du også finder oplysninger om afrejsedatoer og priser.

Du kan selv finde flere gode tilbud på kulturrejser til hele verden i søgemaskinen her på TravelForum.dk

By | november 6th, 2013|Kommentarer lukket til Kulturrejse til Kina, Tibet og Nepal

About the Author: