Kulturrejse i Transsylvanien

/Kulturrejse i Transsylvanien

Kulturrejse i Transsylvanien

Kulturrejse i Transsylvanien

Kulturrejse til Transsylvanien fra Albatros med dybe skove, Karpaternes dramatiske bjerge og en perlerække af UNESCO-fredede middelalderbyer med velbevarede borge og slotte. 8 dage inkl. centralt beliggende hoteller og halvpension fra 8.298,-

Transsylvaniens kulturskatte

På denne kulturrejse i Transsylvanien, som er en betegnelse for Rumænien nord og vest for Karpaterne, besøger du ifølge Albatros blandt andet Sibiu – tidligere Europæisk Kulturby – fæstningen Hunyadi i Hunedoara og “Karpaternes perle”, Sinaia, hvor I skal se det overdådige kongeslot Peles. Glæd dig også til besøget i Sighisoara – fødeby for prins Vlad III bedre kendt for sit tilnavn Dracula – fæstningskirken i Biertan, Dracula-slottet i Bran, citadellet Alba Lulia og det smukke slot Mogosoaia uden for Bukarest.

Jeres rundrejse sluttes netop af i hovedstaden Bukarest, som byder på smarte butikker og caféer samt elegant, franskinspireret arkitektur fra tiden, hvor byen kaldtes “Østens Paris”. I tager også en rundtur i Ceausescus monumentale byggeprojekt, Parlamentspaladset, der i størrelse kun overgås af det amerikanske Pentagon.

Der er inkluderet fly, hoteller, halvpension, udflugter og dansk rejseleder i rejsens pris.

Billig kulturrejser i Europa

En rundrejse med dansk rejseleder er en god måde at udforske et nyt rejsemåls kulturelle seværdigheder. I søgemaskinen her på siden kan du selv finde endnu flere tilbud på kulturrejser i hele verden.

Vil du selv sammensætte din rejse, kan du naturligvis også bruge søgemaskinen til at finde og bestille fly og hoteller hver for sig.

By | november 30th, 2016|Kommentarer lukket til Kulturrejse i Transsylvanien

About the Author: