Kulturrejse gennem Kina, Tibet og Nepal

/Kulturrejse gennem Kina, Tibet og Nepal

Kulturrejse gennem Kina, Tibet og Nepal

Kulturrejse gennem Kina, Tibet og Nepal

Tag med himmeltoget fra den kinesiske hovedstad, Beijing, til Lhasa i Tibet og videre tværs gennem Himalaya til Kathmandu i Nepal på en ifølge Kipling Travel eventyrlig kulturrejse med dansk rejseleder. Priser fra: 27.998,-

Kulturrejse med himmeltoget

På denne store Transasien rejse, som Kipling Travel var de første i Danmark til at tilbyde, foregår hele rejsen over land. Der venter dig en sand perlerække af store seværdigheder i både Kina, Tibet og Nepal.

Glæd dig blandt meget andet til at opleve Den Himmelske Fredsplads og Den Forbudte By i Beijing. Du skal naturligvis også besøge Kinas mest berømte bygningsværk, Den Kinesiske Mur, før togrejsen ad verdens højeste jernbane til Tibet. Togturen er ifølge Kipling Travel en chance for at opleve det tibetanske plateau på bedste vis samt kineserne i deres hverdag.

I Tibets gamle hovedstad Lhasa bliver der både med guide og på egen hånd god tid til at gå på opdagelse før rejsen fortsætter tværs over Himalaya på den berømte Friendship Highway. Undervejs passeres spændende byer og spektakulære landskaber. Glæd dig for eksempel til mødet med Mount Everest og storslåede udsigter over Himalaya.

Rejsen slutter i Nepals særegne hovedstad, Kathmandu. I den levende by venter utallige templer og ikke mindst en helt særlig atmosfære. Igen er der både byrundtur med guiden og tid til på egen hånd at gå på eventyr.

Kulturrejse krydret med store naturoplevelser på 21 dage. Priser fra: 27.998,-

Find flere spændende kulturrejser

En kultyrrejse med dansk rejseleder er en oplagt mulighed, hvis du vil være sikker på at få en oplevelse ud over det sædvanlige. Så går du ikke glip af de største seværdigheder og slipper for at bekymre dig om den praktiske planlægning.

Brug søgemaskinen her på siden til at finde endnu flere tilbud på kulturrejser i hele verden fra en bred vifte af rejsebureauer.

By | april 26th, 2016|Kommentarer lukket til Kulturrejse gennem Kina, Tibet og Nepal

About the Author: