Kultur og gastronomi i Spanien

/Kultur og gastronomi i Spanien

Kultur og gastronomi i Spanien

Kultur og gastronomi i Spanien

Nyhed fra Vitus Rejser hvor du med udgangspunkt i middelalderbyen Cuenca udforsker kultur, natur og gastronomi i regionen Castilla-La Mancha – essensen af Spanien. 6 dage fra 6.495,- med dansktalende rejseleder.

Smag på livet i Spanien

I den idylliske middelalderby Cuenca bor I ifølge Virus Rejser midt i den gamle bydel på et spændende hotel, der tidligere fungerede som kloster.

Der vil naturligvis også være rig mulighed for at nyde den enestående atmosfære i Cuenca gamle bydel på egen hånd samt på en guidet byvandring. Her skal I blandt andet besøge De Hængende Huse.

Om dagen venter der jer desuden spændende udflugter til omegnens seværdigheder. Glæd jer for eksempel til en heldagstur i Don Quijotes fodspor – Spaniens svar på Shakespeare – heldagstur til Albarracín og Teruel samt en vinsmagning på lokalt vinsted.

På denne rejse er der i det hele taget rig mulighed for at fordybe sig i lokale specialiteter og herlige vine. Frokosterne indtager I ifølge Vitus Rejser på hyggelige lokal restauranter, mens aftenmåltiderne serveres i hotellets restaurant. Her kan I se frem til at blive forkælet med en 3-retters menu bestående af spændende egnsretter med tilhørende lokale vine.

Glæd jer blandt andet til at prøve specialiteter som Cuencas berømte alajú (kage med honning og mandler), den vidunderlige hvidløgssuppe, sopas de ajo, de herlige landoste, tapas, den traditionelle jamón og lækre oliven.

Find flere madrejser i søgemaskinen

I søgemaskinen her på siden kan du selv finde endnu flere godt tilbud på spændende rejseoplevelser. Hvad enten du søger en ferie med kulinariske oplevelser eller sol og strand, finder du det i søgemaskinen.

By | marts 18th, 2016|Kommentarer lukket til Kultur og gastronomi i Spanien

About the Author: