Krydstogter

/Krydstogter

Krydstogter

Krydstogter

Krydstogt er en rejseform i meget stor vækst og har man først prøvet et krydstogt, forstår man hvorfor. I rejse-søgemaskinen kan du finde krydstogter fra de fleste krydstogt-selskaber og rejsebureauer, der sælger krydstogter. Du kan sammenligne priser på krydstogter og læse om skibe og hvilke former, der findes af krydstogter.

Finder du et krydstogt, der passer dit behov, er det blot at trykke på knappen “forsæt” for mere information eller bestilling.

De mest populære lande, når det gælder krydstogt

De meste populære lande for danskere, når det gælder krydstogt er Italien, USA, Spanien, Grækenland og Thailand. Bemærk, at det er lande, hvorfra krydstogtet afgår fra, for en af fordelene ved et krydstogt er jo netop, at man besøger flere lande på rejsen.

Søg krydstogt i søgemaskinen

Søgemaskinen fra TravelForum finder bl.a. krydstogt fra følgende rejsebureauer og krydstogtselskaber. My Crusie, My Planet, 65 ferie, Gislev Rejser, Atlantis Rejser, Albatros Rejser og Royal Carbbrian. Du kan se en oversigt i søgemaskinen med alle leverandører af krydstogter.

Krydstogter

Krydstogter er blevet en stadig mere og mere populær ferieform, som mere end 14. mill. mennesker i 2009 tog på. Der er hæftet nogle negative udsagn på krydstogter som at det er kedeligt og at der ikke er noget at foretage sig, at kahytterne er små og at man konstant lider af søsyge. Intet kunne være mere forkert.

På krydstogter får man noget for sine penge og der har aldrig før været så stort et udvalg af typer på skibe og et væld af ruter at vælge imellem.

Stort set alt er inkluderet i rejsens pris – overnatninger ombord, alle måltider, snacks og mellemmåltider, stort set alle aktiviteter om bord samt aftenunderholdning. Du vil også på en ganske behagelig måde blive bragt rundt til en masse forskellige rejsemål på én og samme tur og vågne op hver morgen til nye oplevelser på et nyt sted. Og det bedste af det hele – du behøver kun at pakke kufferten ud én gang.

Hvem henvender krydstogter sig til?

Krydstogter er perfekte både for den, der rejser alene, for par, for familier og bryllupsrejsende. Man kan vælge mellem alt fra kæmpe store krydstogtskibe fyldt med aktiviteter til små intime sejlskibe med hygge og atmosfære. Hvis man rejser med børn, bør man være omhyggelig med at vælge det rette krydstogt – mange henvender sig specielt til børnefamilier.

Forskellige former for krydstogter

Der er forskellige former for krydstogtsferier. Nogle har inkluderet flybilletten fra dit hjemland til den by, hvor du går ombord. Har du ikke mod på at tage på krydstogt en hel uge eller mere kan du som ny i den ferieform vælge et krydstogt på 2 til 4 dages varighed. Så kan du prøve konceptet af, og finde ud af om det er noget for dig.

Det er også perfekt at kombinere sit krydstogt med nogle dages byferie eller ophold på et dejligt strandhotel.

Længden på krydstogter varierer fra de korte 2 til 4 dages ture til de mere gængse på 7 til 14 dage, men der findes også krydstogter på helt op omkring 100 dage.

Stort udvalg af krydstogter

Med mere end 300 krydstogtskibe, 1.800 anløbshavne og en kæmpemæssig palet af spændende steder at se, kan man besøge en ny destination hver dag. Man kan sejle til stort set hele verden fra det solmættede Caribien og Middelhavsområdet til de dramatiske naturscenerier i de norske fjorde og i Alaska.

Krydstogtsskibe er ikke bare et skib, det er en hel verden for sig

Der er et fantastisk udvalg af krydstogtskibe at vælge mellem. fra de kæmpemæssige superliners, til små intime yachts, der hver især henvender sig til forskellige målgrupper – folk i forskellige aldre og med forskellige interesser. Ombord mangler der ikke aktivitetsmuligheder. Som noget nyt kan man ofte se klatrevægge, isskøjtebaner, surf-simulatorer og putting greens, og naturligvis har alle krydstogtsskibe de uundværlige fitness centre og spas. Her er imponerende aftenunderholdning, storslåede casinoer og et overvældende udvalg af spisesteder fra den stilfærdige café til den overdådige restaurant.

Find svar på de mest almindelige spørgsmål om krydstogter

By | november 18th, 2010|Kommentarer lukket til Krydstogter

About the Author: