Krydstogt til Nordkap – 12 dage fra 10.890,-

/Krydstogt til Nordkap – 12 dage fra 10.890,-

Krydstogt til Nordkap – 12 dage fra 10.890,-

Krydstogt til Nordkap – 12 dage fra 10.890,-

Tag med Vitus Rejser på et fantastisk krydstogt mod det høje nord. Oplev Norges storslåede og vilde vestkyst på vejen mod Nordkap. 12 dage fra 10.890,- med start og slut i København.

Krydstogt langs Norges storslåede vestkyst

På dette krydstogt med helpension har du 11 nætter om bord på Serenade of the Seas, der ifølge Vitus Rejser er et stort, moderne krydstogtskib fra Royal Caribbean med plads til 2500 passagerer. Ombord kan du nyde godt af masser af faciliteter såsom restauranter med alt fra stor buffet til specialrestauranter, hyggelige barer, lounge, inden- og udendørs poolområde, jacuzzi, et wellnessområde og et førsteklasses træningscenter.

Et krydstogt til Nordkap langs Norges vestkyst er derudover ensbetydende med et væld af storslåede naturoplevelser. På vejen mod nord sejler I for eksempel ind i den berømte Geirangerfjord, der er optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Desuden lægger skibet undervejs til i Ålesund, Honningsvåg, Tromsø, Geiranger, Olden og Bergen, hvor der er rig lejlighed til at udforske natur og spændende kultur. Sidst men ikke mindst inkluderer prisen for krydstogtet udflugten til Nordkap med entré til Nordkaphallen.

Der er dansktalende rejseleder med på hele rejsen.

Afrejse fra København 06/6 – 2015 med priser fra 10.890,-

Find flere tilbud på krydstogter

Skal din næste rejse være et krydstogt med afslapning og spændende oplevelser? I søgemaskinen her på TravelForum kan du nemt finde endnu flere billige krydstogter til Norge og mange andre spændende destinationer i hele verden.

Søgemaskinen finder billige krydstogter fra en lang række rejsebureauer og krydstogtselskaber, så du let kan finde den bedste pris på din næste drømmerejse.

By | november 18th, 2014|Kommentarer lukket til Krydstogt til Nordkap – 12 dage fra 10.890,-

About the Author: