Krydstogt på Seinen med All inclusive – spar 1.500,-

/Krydstogt på Seinen med All inclusive – spar 1.500,-

Krydstogt på Seinen med All inclusive – spar 1.500,-

Krydstogt på Seinen med All inclusive – spar 1.500,-

Vitus rejser giver lige nu særrabat på deres All inclusive-krydstogt på Seinen fra Paris til Honfleur og retur. Oplev denne smukke del af Frankrig fra søsiden på et førsteklasses krydstogt med besøg i blandt andet Paris, Rouen og Monets have. Dansktalende rejseleder på hele rejsen. 10 dage med afrejse 3/10 til 11.495,-

Oplevelsesrigt krydstogt på Seinen

I rejser med bus til Paris, hvor krydstogtet starter. De to første dage vil I udforske den smukke bys mange seværdigheder fra både seinen og på byrundture med besøg ved blandt andet Eiffeltårnet, de store pladser, Champs-Élysées, Triumfbuen, Latinerkvarteret og Notre Dame. Der er naturligvis også afsat tid til, at I kan nyde byen på egen hånd.

Efter et par oplevelsesrige dage i byernes by fortætter jeres krydstogt mod endnu flere spændende kulturhistoriske seværdighed og charmerende byer langs seinen. Der vil ifølge Vitus Rejser også blive rig lejlighed til at stifte bekendtskab med regionens mange fremragende landbrugsprodukter såsom camembert, calvados og cider.

Efter besøg i for eksempel Vernon, Caudebec, Honfleur og Rouen sluttes der om aftenen på dag 8 af med Kaptajnens middag, mens skibet sejler tilbage mod Paris.

Dette særtilbud gælder krydstogtet med afrejse 3/10. Prisen inkluderer ifølge programmet 9 x morgenmad, 10 x frokost, 8 x middag og den omtalte ‘Kaptajnens middag’. Maden er ifølge Vitus Rejser god og franskinspireret. All inclusive betyder desuden, at der er fri bar ombord kl. 11.00 – 24.00

Find flere tilbud på krydstogter online

Er du på jagt efter et godt tilbud på et krydstogt, er du kommet til det rette sted. I søgemaskinen her på TravelForum kan du således selv finde endnu flere billige krydstogter i hele verden.

Søgemaskinen indhenter rejsetilbud fra en lang række krydstogtsselskaber og rejsebureauer, så du nemt kan finde den bedste pris på din drømmerejse.

By | september 12th, 2014|Kommentarer lukket til Krydstogt på Seinen med All inclusive – spar 1.500,-

About the Author: