Krydstogt på Nilen med spændende udflugter

/Krydstogt på Nilen med spændende udflugter

Krydstogt på Nilen med spændende udflugter

Krydstogt på Nilen med spændende udflugter

Oplev livet langs Nilens bredder og besøg nogle af Egyptens største seværdigheder på dette 1. klasses Nilkrydstogt fra Atlantis Rejser. Lige nu fra kun 4.999,-

Nilkrydstogt på 1. klasse

Et krydstogt på Nilen er ifølge Atlantis Rejser en den behageligste og mest fascinerende måde at opleve Egypten på. Det er en mulighed for i ro og mag at lade sig fragte mellem det ene højdepunkt efter det andet og samtidig slippe for at skulle pakke kufferten utallige gange, som man ellers må gøre på en normal rundrejse.

På jeres “flydende hotel” bor I ifølge Atlantis Rejser i små, men pæne, kahytter, som har dobbeltseng eller to enkeltsenge, bord og stol, skabsplads og separat bad og toilet, individuel aircondition og tv. I disse kahytter kan der maksimalt bo 2 voksne + 1 barn til og med 11 år. Der er inkluderet helpension ombord, som indtages i skibets hyggelige restaurant.

Krydstogtet går sydpå fra Luxor til Aswan og tilbage igen, hvor I undervejs stopper ved en lang række store og små seværdigheder. For at deltage i de forskellige udflugter køber du Atlantis Rejser’s udflugtspakke eller udflugter enkeltvis. Her vil der for eksempel være udflugter til Kongernes Dal, Karnak- og Luxortemplerne samt Aswan-dæmningen. Udflugterne er med danske guider.

Der er naturligvis også god tid til blot at sidde på skibets dæk og nyde det smukke landskab og livet, der udspiller sig langs Nilens bredder.

Find flere billige rejser til Egypten

Atlantis Rejser har et bredt udvalg af rejser til Egypten i deres program. Er du på udgik efter et krydstogt eller en badeferie i Egypten, kan du selv finde flere gode tilbud i søgemaskinen her på TravelForum.dk

Søgemaskinen finder udover priser på pakkerejser og de bedste tilbud på fly og hoteller, hvis du hellere selv vil sammensætte en rejse.

By | oktober 2nd, 2014|Kommentarer lukket til Krydstogt på Nilen med spændende udflugter

About the Author: