Krydstogt i Stillehavet – Sydney og Fiji

/Krydstogt i Stillehavet – Sydney og Fiji

Krydstogt i Stillehavet – Sydney og Fiji

Krydstogt i Stillehavet – Sydney og Fiji

Oplevelsesrigt Stillehavseventyr fra Nyhavn Rejser med spændende dage i Sydney efterfulgt af krydstogt til Ny Kaledonien og det tropiske paradis Fiji. 18 dage fra kr. 22.990.

Krydstogt med balkonhytte

Når den mørke vinter igen er ved at lægge sig over Danmark, drager du den 3. november mod syd til sommeren i Sydney.

I den australske storby starter ferien med 4 nætter på et hotel, der er indrettet i et gammelt pakhus på havnefronten med Sydney Harbour Bridge som nærmeste nabo. Her har du alletiders udgangspunkt for spændende udflugter i den smukke storby. Der er for eksempel inkluderet en rundvisning i det berømte Sydney Opera House.

Efter storbyferien er det tid til Stillehavs-eventyr med et krydstogt, der vil tage dig til det tropiske paradis Fiji. Du bor i en balkonkahyt, hvor der er god mulighed for at sidde at nyde udsigten undervejs til smukke øer.

Udover dagene til søs, hvor du kan gøre brug af skibets mange tilbud, kan du glæde dig til fantastiske strande både på de to øer i Ny Kaledonien og ikke mindst på Fiji, der ifølge Nyhavn Rejser er selve drømmen om en Stillehavsø.

18 dage fra 22.990 kr. v/2 personer i balkonkahyt

Det er muligt at forlænge rejse med et ophold i Australien.

Find flere tilbud på krydstogter

Søger du gode tilbud på krydstogter? I rejsesøgemaskinen her på TravelForum kan du selv finde endnu flere billige krydstogter i Stillehavet og resten af verden.

Læs mere om at rejse på krydstogt

By | juni 7th, 2016|Kommentarer lukket til Krydstogt i Stillehavet – Sydney og Fiji

About the Author: