Krydstogt fra Barcelona til Amsterdam

/Krydstogt fra Barcelona til Amsterdam

Krydstogt fra Barcelona til Amsterdam

Krydstogt fra Barcelona til Amsterdam

Tag på krydstogt med Vitus Rejser langs Europas vestkyst med stop i hele seks spændende lande. Krydstogtet starter i Barcelona i syd og ender i Amsterdam i nord. 12 dage fra 13.999,-

Europas mest interessante byer

Før afgang bliver der tid til at besøge nogle af Barcelonas største seværdigheder som for eksempel Gaudís berømte kirke, La Sagrada Família, og den altid livlige butiksgade La Rambla.

Første stop derefter er ligeledes i Spanien i den sydøstspanske historiske havneby Cartagena, hvor du selv kan gå på opdagelse i de charmerende små gader, eller eventuelt følge med rejselederen på en byrundtur til fods og med bus.

Næste gang krydstogtet lægger til kaj, befinder du dig på pludselig på britisk territorium, selvom du er tæt på Spanien. Gibraltar på sydkysten af Den Iberiske Halvø. Herefter stævner skibet ud i Atlanten for at besøge Portugals pulserende hovedstad, Lissabon. Længere nordpå venter den lille by St. Peters Port på den selvstændige øgruppe Guernsey.

I Frankrig bliver der tid til at besøge både den maleriske havneby, Honfleur og den hyggelige by Deauville. Inden krydstogtet slutter af i med en spændende byrundtur i Amsterdam, får du chancen for at udforske belgisk øl og chokolade i den lille, hyggelig by Brügge.

Du kan glæde dig til et unikt krydstogt fyldt med store oplevelser.

Krydstogtskibet Vision of the Seas med plads til 2.076 passagerer byder ifølge Vitus Rejser på et utal af aktivitetsmuligheder samt forskellige former for underholdning hver aften. For ekstra tillæg har du mulighed for at bestille rejsen med anden kahyttype end den, som er inkluderet i prisen.

12 dage fra 13.999,-

Find flere tilbud på krydstogter

Du kan selv finde flere billige krydstogter i Europa og resten af verden ved at bruge søgemaskinen her på siden. Her finder du tilbud fra en lang række danske og udlandske rejsearrangører.

By | oktober 7th, 2016|Kommentarer lukket til Krydstogt fra Barcelona til Amsterdam

About the Author: