Kør-selv ferie i USA – Yellowstone og Rocky Mountains

/Kør-selv ferie i USA – Yellowstone og Rocky Mountains

Kør-selv ferie i USA – Yellowstone og Rocky Mountains

Kør-selv ferie i USA – Yellowstone og Rocky Mountains

Det er nu du skal bestille din kør-selv ferie i USA for at få de bedste hotelpladser ved de populære nationalparker. Tag for eksempel med Check Point Travel til smukke Yellowstone og Rocky Mountains. 19 dage fra kr. 17.995

Naturrejse i det centrale USA

Drømmer du om en ferie i USA med masser af storslåede naturoplevelser, er dette rejsen for dig. Glæd dig til en ægte roadtrip, hvor du får chancen for at opleve endeløse prærier, et rigt dyreliv og ikke mindst de fantastiske landskaber i de smukke nationalparker.

Din rejse starter og slutter i Denver, Colorado. Indimellem vil du blandt andet komme til at opleve nogle af landets flotteste nationalparker på en rundrejse, som udover Colorado bringer dig til South Dakota, Wyoming og Utah.

Du kan ifølge Check Point Travel således se frem til besøg i Rocky Mountain National Park med de smukke bjergtinder og rige dyreliv, Grand Teton National Park med åbne prærielandskaber og klare søer indrammet af sneklædte bjergtinder, og sidst men ikke mindst den berømte Yellowstone National Park med geysere og varme kilder. Her i verdens ældste nationalpark bor du i luksustelt. Undervejs bliver der også tid til besøg i traditionelle amerikanske westernbyer.

19 dage fra kr. 17.995 pr. person ved 2 voksne.

Find flere tilbud på bilferier i USA

Vil du have friheden til at udforske de mange seværdigheder og attraktioner i USA i dit helt eget tempo, er en bilferie den oplagte løsning.

I søgemaskinen her på siden kan du selv finde endnu flere gode tilbud på kør-selv ferier i USA fra en bred vifte af danske rejsebureauer.

By | oktober 4th, 2016|Kommentarer lukket til Kør-selv ferie i USA – Yellowstone og Rocky Mountains

About the Author: