Kør-selv ferie i USA – spar 500 kr. pr. person

/Kør-selv ferie i USA – spar 500 kr. pr. person

Kør-selv ferie i USA – spar 500 kr. pr. person

Kør-selv ferie i USA – spar 500 kr. pr. person

Tilbud fra USAdventures.dk på 14 dages rejse til det vestlige USA med storslået natur i nationalparker og masser af seværdigheder i spændende storbyer. Fra 11.495 kr. pr. person inklusiv fly, overnatninger og billeje. Spar 500 kr. ved bestilling senest den 26. juni 2015.

Kør-selv rejse i USA

Dette er en kør-selv ferie for dig, som både ønsker friheden til at rejse i dit eget tempo, men samtidig ikke vil gå glip af de bedste oplevelser og seværdigheder det vestlige USA byder på.

USAdventures.dk har tilrettelagt en rejseplan, så du blandt andet kommer omkring de betagende Yosemite og Sequoia nationalparker. Her har du med guide og på egen hånd rig mulighed for at nyde de enestående landskaber og udforske den specielle natur som for eksempel de kæmpestore mammuttræer.

Dagene i naturens tegn kombineres med oplevelsesrige dage i Las Vegas, San Francisco og Los Angeles. Her er der inkluderet guidede udflugter og naturligvis også god tid til på opdagelse på egen hånd. Glæd dig for eksempel til udflugten til Alcatraz, guidede vandreture i San Francisco og sjov i Universal Studios Hollywood.

Spar 500 kr. pr. peron

USAdventures.dk tilbyder lige nu en særlig sommerrabat til dig, som bestiller din rejse senest den 26. juni 2015.

Er du på udkig efter en billig rejse til USA, kan du selv finde flere rejsetilbud i søgemaskinen her på siden.

By | juni 4th, 2015|Kommentarer lukket til Kør-selv ferie i USA – spar 500 kr. pr. person

About the Author: