Kør-selv-ferie i USA med Route 66 og Grand Canyon

/Kør-selv-ferie i USA med Route 66 og Grand Canyon

Kør-selv-ferie i USA med Route 66 og Grand Canyon

Kør-selv-ferie i USA med Route 66 og Grand Canyon

Udforsk den legendariske Route 66 og oplev blandt meget andet Grand Canyons storslåede natur på denne kør-selv ferie fra USAdventures.dk. 17 dages rejse fra 11.695 kr. pr. person inkl. fly.

Bilferie i USA med historie, by og natur

En kør-selv ferie ad den berømte Route 66 fra Chicago til Santa Monica i Californien er en chance for i eget tempo at opleve nogle af de spændende historiske ting og steder langs ruten og samtidig besøge nærliggende, store attraktioner som Grand Canyon og Las Vegas.

USA er på mange måder bilernes land, og det er nemt at være på bilferie i USA. Hele infrastrukturen er tilpasset biltrafikken, hvilket du selv vil erfare på denne den knap 4.000 km lange, spændende køretur langs det nordamerikanske kontinents modervej, Route 66.

Glæd dig blandt meget andet til sightseeing i Chicago, et centrum for kunst og kultur i USA, og unikke Grand Canyon, hvor der er inkluderet en helikoptertur over kløften med formidable udsigter og perfekte fotomuligheder. Før du når Santa Monica bliver der også tid til at lægge vejen forbi den farverige spilleby Las Vegas. Fremme ved Californiens Stillehavskyst er der god tid til at slappe af på den fantastiske sandstrand, eller udforske seværdigheder og attraktioner i Los Angeles. Her får du for eksempel chancen for at prøve kræfter med surfing. Der er ifølge USAdventures.dk inkluderet to timers surfing-undervisning.

I prisen for denne bilferie er inkluderet blandt andet fly t/r, 15 overnatninger på 3-stjernede hoteller, 15 dages billeje og dansk kørselsvejledning og turbeskrivelse.

Find flere kør-selv ferier i USA

Drømmer du om en ferie med masser af spændende oplevelser og stor grad af frihed? Så er en ferie med billeje et oplagt valg.

I søgemaskinen her på siden kan du selv finde endnu flere gode tilbud på kør-selv ferier i USA og resten af verden fra en bred vifte af danske rejsebureauer. Du kan også læse mere om Grand Canyon her

By | februar 16th, 2016|Kommentarer lukket til Kør-selv-ferie i USA med Route 66 og Grand Canyon

About the Author: