Kør-selv ferie i USA – Gastronomi og livsnyderi i New England

/Kør-selv ferie i USA – Gastronomi og livsnyderi i New England

Kør-selv ferie i USA – Gastronomi og livsnyderi i New England

Kør-selv ferie i USA – Gastronomi og livsnyderi i New England

Oplev New Englands fantastiske gastronomi og smukke natur på denne 7 dages kør-selv ferie fra USAdventures.dk. Fra 9.995 kr. inklusiv fly, overnatninger og billeje.

Gastronomi og livsnyderi i New England

Denne bilferie i det nordøstlige hjørne af USA er for livsnydere, som holder af nye oplevelser og ikke mindst god mad. Du kommer således ikke blot til at bo på nogle af New Englands bedste kroer, hvor gastronomien er i højsædet. Du får også mulighed for at forfine dine egne teknikker ved et 2-3 timers kursus på en kokkeskole, hvor hygge og god stemning vægtes højt på de små hold.

Oplevelser i eget tempo med billeje

Undervejs på rejsen rundt i New England passerer du fantastiske landskaber for eksempel på turen fra Boston til Freeport, og senere når du kører gennem udendørsparadiset White Mountains. Med din egen lejebil har du friheden til at følge dit eget tempo og stoppe, hvor du vil. Det er for eksempel oplagt at holde ind for at udnytte nogle af de mange udkigspunkter, vandrestier og vandløb, hvor du kan bade.

USAdventures har naturligvis også tilrettelagt ruten således, at du har mulighed for at besøge blandt andet iscremefabrikken Ben & Jerry’s, en ahornsirup-producent, nogle gode lokale osterier, og måske en enkelt vingård.

I rejsens pris er inkluderet 5 dages Hertz billeje med fri km og nødvendige forsikringer, lufthavnsafgifter, skatter og afgifter.

By | august 21st, 2015|Kommentarer lukket til Kør-selv ferie i USA – Gastronomi og livsnyderi i New England

About the Author: